Communicatie en persoonsgerichte opleidingen

 

Maatwerk opleidingen met één krachtig doel, U.

Training Communicatie (communiceren kun je leren)

Zolang er mensen bestaan, bestaat er communicatie. Al in de oertijd maakten mensen gebaren en spraken ze met elkaar; later maakten ze ook gebruik van het schrift. Tegenwoordig kunnen we ons een wereld zonder communicatie niet indenken. Behalve dat we met elkaar praten, gaan we naar een optreden van een cabaretier, we lezen de krant, luisteren naar de radio en kijken naar een talkshow op de televisie. Het zijn allemaal vormen van communicatie. In arbeidsorganisaties neemt communicatie een belangrijke plaats in.

Tijdens de training ‘ Communicatie ’  van MADO Training & Advies ligt de focus op de deelnemers actief te laten meedoen en hen te laten zien wat de grondbeginselen zijn van een goede communicatie en hoe deze in te zetten bij gesprekken. U gaat samen met een ervaren trainer aan de slag met vaardigheden die helpen uw gesprekstechnieken op een subtiele, doch directe manier eigen te maken.

Training Aan de slag met je CV

Banen liggen niet voor het oprapen. Werk en opdrachtgevers zijn daardoor kritischer dan ooit. In de arbeidsmarkt van de 21e eeuw val je buiten de boot wanneer je gemiddeld bent en met de massa meeloopt. Als je geen duidelijk toegevoegde waarde hebt, loop je het gevaar je baan te verliezen bij een reorganisatie, ontslagronde of inkrimping.

Bent u  op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? Met de training ‘Aan de slag met je CV ’ van MADO kunt U uzelf zowel professioneel als persoonlijk onderscheiden. U leert na te denken door middel van actieve interactie en uw kernkwaliteiten en merkwaarden positief te benutten. Deze training leert hoe u zichzelf als merk kan laten zien en uzelf onderscheidend en krachtig neer te zetten.

Training Omgaan met stress en depressie

Het leven gaat niet altijd over rozen. Door verschillende oorzaken kan men in de put raken. De training van MADO  ‘ omgaan met stress en depressie ‘  gaat over de twee meest voorkomende vormen van psychisch lijden. In de huidige tijd komt het vaker voor dan u denkt.

In deze training gegeven door een ervaren trainer van MADO leert u de symptomen te herkennen en hoe ermee om te gaan. Hoe kan de kwaliteit van leven verbeterd worden voor iemand met een depressie?

Kosten

Opleidingskosten zijn afhankelijk van de specifieke behoeftes en trainingslocatie. Lesmateriaal en certificeringskosten zijn altijd inbegrepen.

Indicatieve prijzen: 

Communicatie training (4 dagdelen) vanaf 6 personen. € 330,00 per persoon

Aan de slag met je CV (4 dagdelen) vanaf 6 personen. € 310,00 per persoon

Omgaan met stress en depressie vanaf 4 personen. € 365,00 per persoon

Uw voordelen bij het volgen van één van onze trainingen:

  • Trainingen zijn speciaal ontwikkeld en worden alleen gegeven door ervaren trainers.
  • Trainingen worden gegeven in klein verband. Veel effectieve tijd en begeleiding per cursist.

 

Geïnteresseerd in één van onze opleidingen, aanvullende modules, wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op.