Totaaloplossing

 

Waar schuilt onze kracht!

MADO Training & Advies biedt u een totaaloplossing voor al uw vraagstukken rondom Arbo, veiligheid, preventie en trainingen. Met onze totaaloplossing heeft u voor een tal van veiligheids,- preventiemaatregelen,- keuringen en trainingen één partner. Een partner die u niet alleen voorziet van advies, maar ook juist ontzorgt, luistert en meedenkt met u om de processen te optimaliseren en kosten te reduceren.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst onderzoeken wij samen met u naar de optimalisatiemogelijkheden op het gebied van veiligheid, preventie  en trainingen binnen uw bedrijf. Vanaf de start denken wij met u mee. Wij zorgen voor een juiste analyse van uw vraag of probleem. Hierbij hebben wij oog voor details waarbij uiteraard ook gekeken wordt naar budget, effectiviteit, uitvoerbaarheid en efficiency.

Terwijl u zich bezighoudt met uw core business kunnen onze experts u constructief bijstaan.

Indien wij inspecties, onderhoud of opleiding voor u verzorgen, voeren wij deze zoveel mogelijk geconcentreerd uit op een moment waarop deze zo min mogelijk invloed hebben op uw operationele werkzaamheden.

Samenwerking

Binnen MADO Training & Advies zijn wij van mening dat kwaliteit mede mogelijk gemaakt wordt door middel van het opbouwen van langdurige relaties. Met veel van onze opdrachtgevers werken we dan ook al jarenlang samen. Doordat we steeds meer van elkaar weten, ontstaat er een krachtige samenwerking.

Wat kunnen wij u onder andere aanbieden:

* Ondersteuning bij VCA & VGM trajecten.

* Ondersteuning bij het ontwikkelen van beleid, procedures en kwaliteitsdocumenten.

* Leveren van input voor toolboxmeetingen en desgewenst uitvoeren van werkplekinspecties.

* Levering van goedgekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen toegespitst op uw specifieke werkzaamheden en werkomgevingen.

* Jaarlijkse NEN keuringen van bijvoorbeeld uw elektrische gereedschap, trappen en rolsteigers. Van uitgevoerde inspecties ontvangt u een eenduidige rapportage.

* Hiernaast leveren wij E-learning, blended Learning en maatwerk opleidingen waaronder branchegerichte BHV opleidingen, VCA cursussen en preventieopleidingen.

* Keuren en jaarlijks onderhoud van blusmiddelen.

* Leveren van veiligheidsaanduidingen en stickers.

* Tot slot hebben wij ook oog voor uw bedrijfsbeveiliging. Samen met onze beveiligingsspecialist kunnen wij kijken naar een voor uw geschikt of eventueel door de verzekering vereist beveiligingssysteem al dan niet met uitbreiding van een brandmeld- en/of ontruimingssysteem.

Om u te overtuigen gaan wij graag een gratis adviesgesprek met u aan. Hierbij voeren wij desgewenst een kosteloze quickscan uit op uw bedrijf om uw wensen, mogelijkheden en risico’s te inventariseren. Natuurlijk houden wij hierin rekening met de vigerende wet- en regelgeving alsmede de beoogde kostenreductie voor uw veiligheidsproducten.

 

Geïnteresseerd in één van onze opleidingen, ondersteuningsmogelijkheden, wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op.